CIJENA PROIZVODA, NAČIN PLAĆANJA I OTPREMA PROIZVODA

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

Uplatom na računna adresu e-pošte navedenu kod narudžbe, šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi.

Sve narudžbe isporučuju se unutar 7 – 30 dana, ovisno o stanju robe na skladištu.

Ukoliko roba nije na raspolaganju, prodavatelj će kupca obavijestiti pismenim putem ili telefonski o mogućem novom roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 14 dana

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

Ukoliko se plaćanje vrši bankovnom doznakom (virmanom ili internet bankarstvom) kupac je dužan koristiti podatke za uplatu koje primi e-poštom od strane prodavatelja.

Ugovorena kupoprodajna cijena uključuje sve poreze i davanja te je izražena u hrvatskim kunama i eurima.

OSNOVNI PODACI O DOSTAVI

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 1.000,00 kn je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 50 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Narudžbu CALLIDE L. j.d.o.o. dostavlja u rokovima navedenima pod „Cijena proizvoda, način plaćanja i otprema proizvoda“.

Dostava proizvoda vrši se putem kurirskih službi s kojima smo u ugovornom odnosu. Također, kupac može pošiljku preuzeti osobno u jednoj od poslovnica.

POPIS POSLOVNICA:

SALON RASVJETE MINISTRY OF LIGHT

ZRINJSKO-FRANKOPANSKA 6

SPLIT 21000

Prodavatelj  prije svake isporuke, odnosno predaje proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

Naručene artikle putem web stranice, društvenih mreža, e-pošte, telefonskim putem ili kupljene u prodajnom salonu moguće je isporučiti na sljedeće načine:
• dostava na Vašu adresu – cijena na upit
• preuzimanje narudžbe u prodajnom salonu
• dostava na Vašu adresu kurirskom dostavom – cijena na upit

Dostava i preuzimanje robe vrši se isključivo po izvršenju uplate na žiro račun ili nakon plaćanja u prodajnom salonu.

Napomena:
Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu dostavnom vozilu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se obavlja do najbliže točke na kojoj je moguć  istovar.

TROŠKOVI DOSTAVE

Troškove dostave u cijelosti plaća kupac, osim ako je drugačije navedeno web stranici callide-l.hr CALLIDE L. j.d.o.o. dostavu vrši unutar Republike Hrvatske.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, odnosno pred prodavateljem u jednoj od poslovnica CALLIDE L. j.d.o.o. ako je ugovoreno preuzimanje robe u jednoj od poslovnica CALLIDE L. j.d.o.o., a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.

Ukoliko CALLIDE L. j.d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko CALLIDE L. j.d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, CALLIDE L. j.d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

IZJAVA O POVRATU ROBE

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

CALLIDE L. j.d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku četrnaest (14) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište.

U slučaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguć je samo povrat sredstava. Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu: CALLIDE L. j.d.o.o., Zrinjsko-Frankopanska 6, Split 21000.  U slučaju opravdane reklamacije,prodavatelj snosi troškove povrata.

Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) i računom.Ukoliko izvršite povrat robe bez priloženog računa , nažalost nećemo biti u mogućnosti obraditi isti.